Nieuws –

Aandrijfoplossingen voor hygiënische productie - de oppervlakteveredeling nsd tupH

Van 22 tot 24 mei presenteert NORD DRIVESYSTEMS zijn corrosieresistente oppervlakteveredeling nsd tupH voor aluminium op de SPS IPC Drives Italia in Parma.

NORD-Drivesystems-nsd-tupH

Bargteheide , 2018-07-04

Aluminium aandrijvingen die met nsd tupH zijn veredeld, zijn net zo corrosieresistent als roestvaststaal, maar tegelijkertijd veel lichter en goedkoper. Anders dan bij lak of bijzondere lagen hebben ze bovendien geen last van afbladderen van de beschermingslaag. De veredeling zit niet op het oppervlak, maar gaat een duurzame verbinding met het materiaal aan. Door de gladde oppervlakken kunnen de aandrijvingen snel en eenvoudig worden gereinigd. Ook het gebruik van hogedrukspuiten en het contact met de meeste agressieve stoffen (zuren of logen) heeft geen invloed. Overal waar sprake is van extreme milieus of corrosieve stoffen zijn nsd tupH-aandrijvingen hierdoor een robuust en duurzaam alternatief voor roestvaststalen uitvoeringen.

In tegenstelling tot roestvaststaal, waarbij de gebruiker uit een beperkt aantal modellen kan kiezen, zijn door nsd tupH beschermde aluminium uitvoeringen van de NORD-reductoren en -motoren voor talloze duurzaam geteste en thermisch veilige producten verkrijgbaar.

De voordelen van nsd tupH in het kort:

- corrosieresistent en verhindert contactcorrosie

- eenvoudig te reinigen oppervlakken

- bestand tegen zuren en logen (gehele pH-gebied)

- geen blaasvorming rond krassen, ook niet bij beschadigingen

- kan niet afbladderen

- voordelig alternatief voor roestvaststaal

- lichter dan roestvaststaal

U vindt NORD op de SPS Drives Italia 2018 in hal 3, stand F045