Nieuws –

iba 2018: aandrijvingen voor voedingsindustrie van NORD DRIVESYSTEMS

NORD DRIVESYSTEMS biedt efficiënte en hygiënische aandrijfoplossingen voor de bakkerij-industrie, of het nu om roer- en menginstallaties, transportsystemen, doseer- en vulapparatuur of verpakkingsmachines gaat. De nieuwste ontwikkelingen zijn van 15-20 september 2018 op de iba in München te zien.

Bargteheide , 2018-08-14

Voor gebruik in veeleisende omgevingen - zoals in de bakkerij-industrie steeds meer het geval is - heeft het bedrijf de anti-corrosiebehandeling nsd tupH voor zijn aluminium aandrijvingen ontwikkeld. Hiermee kunnen reductoren, gladde motoren, frequentie-omvormers en motorstarters van NORD van een corrosie-bestendige, "wash-down" behuizing worden voorzien, die een voordelig alternatief voor motorreductoren uit roestvast staal biedt.

Aandrijvingen van NORD zijn per stuk regelbaar, om bijvoorbeeld bij de productie van deeg de snelheid van kneedmachines en transportbanden zo precies mogelijk te regelen, zonder dat er opstoppingen ontstaan. De innovatieve omvormertechniek van NORD garandeert bovendien uiterst precieze positionering en een betrouwbaar verloop van dynamische sequenties. Door hun modularie opzet en plug-in eigenschappen zijn de aandrijvingen van NORD snel en eenvoudig te onderhouden.

U vindt NORD op de iba in hal B4, stand 111.