Nieuws –

Aandrijfoplossingen van NORD verlagen de gebruikskosten

NORD DRIVESYSTEMS biedt ter verlaging van de total cost of ownership (tco) krachtige, zuinige en modulaire aandrijfconcepten die nauwelijks onderhoud nodig hebben.

Bargteheide , 2019-07-01

De levenscycluskosten (tco) van aandrijfoplossingen omvatten alle kosten, van de aanschaf via de installatie, het gebruik en het onderhoud tot aan verwerking. Om de tco zo laag mogelijk te houden biedt NORD efficiënte aandrijfoplossingen aan. Dat is mogelijk door een modulair systeem, dat het aantal varianten sterk vermindert. Daarnaast maken op de branche afgestemde systemen de reductie van het aantal varianten en het beheer van reserve-onderdelen een stuk eenvoudiger. Zo biedt NORD onder andere voor interne logistiek en luchthaventoepassingen de krachtige gestandaardiseerd IE4-motorreductoevarianten LogiDrive, die uit een IE4-synchroonmotor, een tweetraps kegeltandwielreductor en een NORDAC LINK veldverdeler bestaan.

Een verlaging van het energieverbruik door efficiënte IE4-synchroonmotoren, een lage onderhoudsbehoefte en een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur van de aandrijvingen van NORD zijn belangrijke factoren voor de optimalisering van de tco.