Nieuws –

BrauBeviale 2018: robuuste aandrijvingen dankzij oppervlakteveredeling

De productie van bier en andere alcoholische dranken moet voldoen aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne. Op de BrauBeviale 2018 (13-15 november) toont NORD DRIVESYSTEMS de oppervlakteveredeling nsd tupH, die ontwikkeld is voor toepassingen die extra intensief moeten worden schoongehouden.

Bargteheide , 2018-11-13

De voortreffelijke anti-corrosiebehandeling zorgt ervoor dat de oppervlakte van de aluminiumbehuizingen net zo bestand is tegen corrosie als roestvaststaal. De washdown-geoptimaliseerde oppervlakken kunnen makkelijk worden gereinigd en zijn uitermate resistent tegen zuren en logen. Het is zelfs mogelijk om hogedrukreinigers of diverse agressieve middelen te gebruiken. Dit is mogelijk dankzij een permanent met het oppervlak verbonden beschermingslaag op de behuizing. Deze zal in tegenstelling tot coatings of lakken niet versplinteren of afbladderen. Beschadigingen blijven lokaal, en zullen zich niet uitbreiden. De nsd tupH-oppervlaktebehandeling is voor vrijwel alle aluminium producten van Nord verkrijgbaar, zoals reductoren, gladde motoren, frequentieomvormers en motorstarters.

NORD ontwikkelt voor zijn klanten op maat gemaakte aandrijfconcepten voor transportbanden voor dranken en verpakkingen. Bezoekers kunnen zich daarvan overtuigen op de BrauBeviale, want NORD toont daar een functioneel model van een flessentransportband, zowel als standaardoplossing alsook in washdown-uitvoering, die geheel met nsd tupH is afgewerkt.

NORD vindt u op de BrauBeviale in hal8, stand 8-202.