Nieuws –

NORD op de SPS IPC Drives 2018

Op de SPS IPC Drives 2018 presenteerde NORD DRIVESYSTEMS decentrale aandrijftechniek, innovatieve service-oplossingen, efficiënte concepten en intelligente aandrijfsystemen voor de digitalisering van de productie en intragratie in industry 4.0-installaties.

Bargteheide , 2018-12-19

NORD presenteerde onder andere de decentrale frequentie-omvormers NORDAC LINK en NORDAC FLEX met geïntegreerde PLC, de LogiDrive kostenefficiënte gestandaardiseerde IE4-motorreductorvarianten, de PROFIsafe-interface SK TU4-PNS voor een veilige communicatie in Profinet-omgevingen en de nieuwe NORDCON-APP met de bijbehorende Bluetooth-stick NORDAC ACCESS BT, een mobiele oplossing voor ingebruikname, onderhoud en service van alle NORD-aandrijvingen.

"De belangstelling voor decentrale aandrijftechniek blijft onveranderd zeer groot," zegt marketingdirecteur Jörg Niermann. "Dat bleek ook al op de SPS IPC Drives in Neurenberg. Wij zijn zeer verheugd dat onze producten voor een moderne digitale productie bij het internationale vakpubliek zo goed aanslaan. We hebben talloze gasten op onze stand verwelkomd en hebben interessante gesprekken gevoerd."