Nieuws –

Aan de lopende band beschermd: transportbandtechniek profiteert van nsd tupH

Hygiëne en betrouwbaarheid hebben bij Smalte Conveying Solutions de hoogste prioriteit. Het Australische bedrijf, dat transportbandsystemen voor verpakkingsinstallaties bouwt, heeft daarom gekozen voor de robuuste en duurzame nsd-tupH reductoren van NORD.

Bargteheide , 2019-03-13

Duurzame bescherming tegen corrosie, eenvoudig schoon te maken en voordelig - de uitstekende technische eigenschappen en economische voordelen van nsd tupH hebben ook Smalte Conveying Solutions overtuigd. In plaats van het gebruik van dure roestvaststalen motoren, kozen de Australische transportbandspecialisten voor nsd tupH motorreductoren van NORD. Ze rustten 24 roestvaststalen transportbandsystemen, die sauzen en spreads van productie naar verpakking en vervolgens in een HMPS-verpakkingsmachine transporteren uit met de corrosiebestendige aandrijvingen uit Noord-Duitsland.

nsd tupH (Sealed Surface Conversion System) is een procedé voor de diepe veredeling van aluminium oppervlakken. Met een elektrolytisch proces wordt het oppervlak diep verzegeld en onscheidbaar met het basismateriaal verbonden. Aluminium wordt hiermee net zo bestand tegen corrosie als roestvaststaal. Met nsd tupH veredelde oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen en nagenoeg volledig bestand tegen zuren en logen. Zelfs het gebruik van hogedrukreinigers of het contact met agressieve schoonmaakmiddelen is zonder meer mogelijk. nsd tupH-aandrijvingen zijn hiermee een robuust en duurzaam alternatief voor gelakte of roestvaststalen reductoren. De nsd tupH-veredeling is voor bijna alle aluminium NORD-producten verkrijgbaar.

Alle voordelen van nsd tupH-aandrijvingen op een rij:

  • duurzame bescherming tegen corrosie
  • betrouwbaar en onderhoudsarm gebruik
  • geschikt voor levensmiddelen (materiaal toegelaten door FDA)
  • eenvoudig schoon te maken (geldt voor aandrijvingen met gladde oppervlakken)
  • lange levensduur
  • gering gewicht (door toepassing van aluminium i.p.v. staal)
  • heeft zich in de praktijk bewezen
  • uitstekende prijs-/prestatieverhouding