Nieuws –

35 jaar NORD Aandrijvingen Nederland

NORD Aandrijvingen Nederland bestaat 35 jaar. In die periode heeft het bedrijf een toonaangevende positie veroverd op de Nederlandse markt voor aandrijftechniek.

Anniversary Netherlands

Bargteheide , 2019-02-12

De Nederlandse NORD-vestiging heeft zijn thuisbasis in Hillegom, in het hart van de bekende Bollenstreek, en is strategisch gelegen tussen de industriële gebieden van Amsterdam en Rotterdam. Met ruim dertig medewerkers op het gebied van techniek, verkoop en service bedient NORD Nederland grote en kleinere bedrijven in talloze sectoren met motoren, reductoren, frequentie-omvormers, aandrijfelektronica, service en onderhoud. NORD Nederland steekt veel energie in training en scholing van de medewerkers, zodat zij telkens op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en afnemers hierdoor optimaal van dienst kunnen zijn.

NORD Aandrijvingen Nederland heeft een eigen montage- en onderhoudsafdeling en beschikt over een omvangrijk magazijn met een grote voorraad aandrijvingen en onderdelen, die op werkdagen dagelijks vanuit Duitsland wordt aangevuld. Hierdoor kan NORD Nederland klanten in Nederland en België - waarmee de Nederlandse vestiging nauw samenwerkt - snel van dienst zijn.

Om de sterke groei van het bedrijf te onderstrepen, heeft NORD Nederland al eerder relaties in het succes laten delen. Bij het 25-jarig bestaan nodigde het een groot aantal afnemers uit op het racecircuit van Zandvoort. Van racen kwam door het regenachtige weer niet veel, maar de gasten ontmoetten wel de voormalige premier Balkenende, een groot liefhebber van autosport.

NORD Aandrijvingen Nederland wil de komende jaren sterk doorgroeien om zijn positie op de Nederlandse markt verder te versterken en uit te bouwen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat dit met de sterk gemotiveerde en goed getrainde ploeg medewerkers ook zeker gaat lukken.