Nieuws –

APP en Bluetooth-stick: NORD gaat mobiel

Mobiele bediening van aandrijftechniek - NORD DRIVESYSTEMS maakt het mogelijk met de NORDCON APP en de Bluetooth-stick NORDAC ACCESS BT. Dankzij deze innovatieve oplossingen kunnen gebruikers flexibeler en efficiënter zijn, wat een grote toegevoegde waarde voor hun dagelijkse werk betekent.

nordcon_app

Bargteheide , 2019-03-11

De App maakt de diagnose, analyse, parametrering en monitoring voor service van aandrijfsystemen van NORD via een mobiel apparaat mogelijk. De bediening is eenvoudig en intuïtief door middel van een helder en duidelijk dashboard, een snelle toegang tot de parameters en een backup- en recovery-functie. De analyse van de aandrijving wordt ondersteund met een individueel configureerbare oscilloscoop-functie. Een hulpfunctie, instructievideo's en de mogelijkheid om contact op te nemen met NORD-support maken de app compleet.

De NORDAC ACCESS BT is een Bluetooth-stick, die direct in de frequentie-omvormer kan worden gestoken en hiermee een simpele toegang tot en controle van de aandrijfgegevens garandeert. De NORDAC ACCESS BT kan voor het verzamelen van parametergegevens ook zonder de app worden gebruikt. Gebruikers kunnen op deze manier via de stick gegevens van de ene naar de andere frequentie-omvormer kopiëren. Ook het kopiëren van parameters van een aandrijving naar een pc is mogelijk.

De NORDCON-app en de NORDAC ACCESS BT zijn na de veldtest voor het complete programma aandrijfelektronica van NORD beschikbaar en kunnen dus behalve voor decentrale frequentie-omvormers ook voor schakelkastoplossingen of bij aanvullende modules worden toegepast.