Nieuws –

NORD op de Logimat 2019

Succesvolle presentatie met flexibele oplossingen voor interne logistiek. Op de van 19 tot 21 februari 2019 in Stuttgart gehouden LogiMAT2019 werden de efficiënte systemen van NORD DRIVESYSTEMS gepresenteerd. De talrijke bezoekers werd getoond waarom de decentrale en innovatieve aandrijftechniek van NORD DRIVESYSTEMS voor digitale en modulair opebouwde installaties voor interne logistiek de beste keuze zijn.

Bargtegheide , 2019-03-29

Met 60.000 bezoekers boekte de LogiMAT in Stuttgart een nieuw record - dat bleek ook bij de stand van NORD. Talrijke gasten namen kennis van het omvangrijke modulaire systeem voor decentrale aandrijftechniek . Highlights waren onder andere de frequentie-omvormers die direct op of vlakbij de motoren kunnen worden gebouwd.

Genetwerkt, autonoom en schaalbaar: door deze eigenschappen leggen de NORD-aandrijvingen de basis voor intelligente interne logistiek . Met de LogiDrive systemen biedt het bedrijf service- en onderhoudsvriendelijke plug-and-play techniek, die wordt gekenmerkt door efficiëntie en betrouwbaarheid. De NORDCON APP met bijbehorende NORDCON ACCESS BT bluetooth stick is een mobiele ingebruikname- en serviceoplossing voor alle NORD-aandrijvingen. Gebruikers kunnen via de app onder andere aandrijvingen monitoren, parametreren en fouten diagnosticeren.

"De LogiMAT heeft opnieuw bewezen dat er veel belangstelling is voor decentrale aandrijftechniek ," zegt Jörg Niermann in een terugblik op de beurs. "Voor ons betekent dit dat we precies de juiste producten voor de digitale productie van de toekomst in ons productassortiment moeten hebben."