Nieuws –

Terugblik op de bauma 2019-beurs. Veel belangstelling voor nieuwe MAXXDRIVE XT industriële reductoren

De nieuwe tweetraps kegeltandwielreductoren MAXXDRIVE XT trokken veel belangstelling van de internationale bouwwereld op de bauma 2019 in München.

Bargteheide , 2019-04-29

"Door zijn internationale oriëntatie is de bauma voor ons een ideaal platform voor de presentatie van onze nieuwe producten en aandrijfoplossingen voor de bulkmaterialenindustrie," aldus marketingmanager Jörg Niermann. "Ook dit jaar zijn we zeer tevreden. Onze stand werd druk bezocht en er was veel belangstelling voor onze producten. We waren natuurlijk extra verheugd over de grote belangstelling voor onze nieuwe MAXXDRIVE XT industriële reductoren."

NORD heeft de MAXXDRIVE XT speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarin lage toerentallen in combinatie met hoge vermogens worden vereist. Door het thermisch geoptimaliseerde "Block-Gehäuse" en de geïntegreerde axiale waaier bereiken de tweetraps kegeltandwielreductoren een zeer hoge thermische grenswaarde. Hierdoor kan in veel gevallen van extra koelopties worden afgezien. Kortom, een ideale oplossing voor transportbanden in de bulkmaterialenindustrie.

NORD realiseert met zijn kennis van de branches en toepassingen betrouwbare, veilige en efficiënte aandrijfoplossingen voor de bulkmaterialenindustrie, of het nu gaat om opslag, transport, wegen, doseren en laden en lossen.