Nieuws –

Krachtig: de nieuwe NORDBLOC.1 vlakke tandwielreductor

De NORDBLOC.1 tandwielreductoren zijn met drie bouwgrootten naar boven uitgebreid. De reductoren bieden hoge koppels en kunnen radiaal en axiaal maximaal worden belast.

Bargteheide , 2019-05-06

De vlakke NORDBLOC.1 tandwielreductoren van NORD DRIVESYSTEMS hebben zich als duurzame en efficiënte "washdown" reductoren bewezen. De succesvolle serie is nu naar boven toe met drie bouwgrootten met vermogens van 1,1 tot 45 kW en koppels van 400 tot 1.000 Nm uitgebreid. Door de ruim bemeten lagers kunnen de robuuste reductoren betrouwbaar hoge axiale en radiale krachten opnemen. Ze zijn hierdoor optimaal geschikt voor pompen en roerinstallaties.

De innovatieve tandwielreductoren met gegoten metalen behuizing worden gekenmerkt door hoge efficiëntie, een compact ontwerp en de hoogste betrouwbaarheid. Het ontwerp zonder naden en afdekplaten verhoogt de stabiliteit van het product en het FEM-geoptimaliseerde "Blockgehäuse"garandeert bovendien maximale stijfheid en sterkte. De NORDBLOC.1 tandwielreductoren kunnen met talloze configuratie- en bevestigingopties worden gebruikt en zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor voet- en flens-montage.