Nieuws –

Suzhou-vestiging van NORD China viert 15e verjaardag

Sinds vijftien jaar biedt de Suzhou-vestiging van NORD China Power Transmission Co., Ltd. Motoren, reductoren en aandrijfelektronica aan op de Chinese markt. NORD China is nu vertegenwoordigd in alle middelgrote en grote steden.

Bargteheide , 2019-06-03

In 2004 opende NORD DRIVESYSTEMS zijn eerste vestiging in China in Suzhou in de Jangtze-delta, een van de belangrijkste economische regio's in China. NORD DRIVESYSTEMS voorziet de Chinese markt met krachtige aandrijftechniek en koppelt daarnaast deskundig advies aan een snelle lokale service.

NORD China is sinds de start sterk gegroeid. Er zijn nieuwe markten ontwikkeld, de fabrieken zijn gegroeid en de productiecapaciteit is sterk uitgebreid. De eerste twee fabrieken zijn uitgegroeid met een uitgebreid service- en verkoopnetwerk. De Chinese NORD-dochteronderneming heeft nu twee productielocaties en 24 verkoopkantoren. De fabriek in Sushou heeft een oppervlak van 64.000 vierkante meter, en bestaat onder andere uit een fabriek voor de assemblage van reductoren en een motorenfabriek. NORD China heeft verder ook een 12.400 vierkante meter grote assemblagefabriek voor reductoren in Tianjin. Bovendien is NORD China actief met motortechnologie en frequentie-omvormers .

Manager dr. Tao Xueing: "We zijn continu bezig met het optimaliseren van onze productie en logistieke processen. Dit gaat gepaard met een toenemend gebruik van intelligente technologie en een transparante productie die aan alle eisen voldoet, waardoor we alle NORD-klanten in China strikte leverdata en gegarandeerde deadlines kunnen bieden."

NORD (China) Power Transmission Co. Ltd.

No. 510 Changyang Street

Suzhou Ind. Park

Suzhou CN-215026

China

info@nord.com.cn