Nieuws –

NORD: uw specialist voor innovatie en op maat gemaakte aandrijfsystemen

Kwalitatief hoogwaardige producten, innovatie aandrijftechniek, deskundig advies en eersteklas service zijn voor NORD van groot belang. Ons doel: de technisch en economisch beste aandrijfoplossing voor uw toepassing.

Bargteheide , 2019-09-23

NORD heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld van een fabrikant van reductoren tot een aanbieder van complete aandrijfoplossingen met een grote toegevoegde waarde.

Aandrijfoplossingen van NORD worden gekenmerkt door maximale bedrijfszekerheid, een lange levensduur, een geringe onderhoudsbehoefte en de hoogste efficiëntie. Ze worden in meer dan honderd verschillende brachches gebruikt in technisch veeleisende oplossingen. Door de uitgebreide productie - alle kwaliteitsonderdelen worden in eigen fabrieken gemaakt - snelheid en unieke technische kennis kan NORD snel en voordelig op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

De aandrijfspecialist heeft dochterondernemingen en verkoopvestigingen in 98 landen en telt wereldwijd meer dan 4000 medewerkers - hiermee verbinden we de kennis en kunde van een wereldwijde speler met de lokale kennis van de markt bij onze regionale partners. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk gerandeert optimale bereikbaarheid voor korte levertermijnen en een dienstverlening en service dichtbij de klant.