Nieuws –

Eindspurt voor het beursseizoen

Wie nog geen gelegenheid heeft gehad om NORD op een van de vele beurzen te bezoeken, heeft met de SPS en de BrauBeviale nog twee goede kansen. Kom en bezoek ons!

Logimat 2012

Bargteheide , 2019-10-18

Langzaam maar zeker loopt het jaar ten einde, en hiermee ook een succesvol beursseizoen. Ook dit jaar was NORD weer op talloze beurzen in binnen- en buitenland present. De belangrijkste waren ongetwijfeld de LogiMAT, de Hannover Messe en de bauma. Verder stonden onder andere de IFAT en CeMAT in China, de Auspack in Australië, de IFFA in Frankfurt, de ProPak in Thailand en de Fispal in Brazilië op het programma. Hierbij werden talloze noviteiten gepresenteerd, zoals de MAXXDRIVE®XT industriële reductoren, die door geoptimaliseerde behuizingen aan hogere grenswaarden voldoen , de NORDAC PRO SK 500P serie schakelkast-omvormers en de mobiele ingebruikname en onderhoudsoplossing NORDCON APP met de NORDAC ACCESS BT .

Maar voordat de jaarlijkse feestdagen starten, draait het beursseizoen nog eenmaal op volle toeren. De eerste keer is tijdens de SPS, die van 26 tot en met 28 november in Neurenberg wordt gehouden. NORD heeft voor de bezoekers een belangrijke noviteit in petto in de vorm van de zeer zuinige synchroonmotoren van de nieuwste generatie, die de waarden van energieklasse IE5 duidelijk overtreffen. NORD is ook aanwezig op de BrauBeviale, van 12 tot 14 november in Neurenberg, waar corrosiebestendige aandrijfoplossingen worden getoond.

Alle data van beurzen waaraan NORD deelneemt staan op de NORD website.