Nieuws –

NORD op de BrauBeviale 2019

Van 12 tot 14 november presenteert NORD op de BrauBeviale innovatieve en krachtige aandrijfoplossingen voor de drankindustrie.

Bargteheide , 2019-11-06

Voor zijn klanten in de logistiek en productie van dranken realiseert NORD op maat gesneden aandrijfconcepten, die worden gekenmerkt door een grote efficiëntie, functionaliteit en zuinigheid en tegelijk voldoen aan de hoge eisen van de branche voor milieu en hygiëne. Bezoekers van de BrauBeviale bij NORD-stand 439 in hal 7 kunnen dat met eigen ogen zien.

Een van de hoogtepunten van de beurs is ongetwijfeld de nieuwe IE5+ synchroonmotor (verkrijgbaar 2e kwartaal 2020). Deze "wash down" geoptimaliseerde motor biedt een hoge vermogensdichtheid bij een gering ruimtebeslag en reduceert de verliezen in vergelijking met de huidige IE4-serie nog eens duidelijk. In combinatie met de oppervlakteveredeling nsd tupH ontstaat een uiterst corrosieresistente, hygiënische en energie-efficiënte aandrijfoplossing. De aandrijfspecialisten bieden daarnaast een standaard aandrijfconcept voor lautertonnen aan, dat ook naar wens van de klant kan worden uitgebreid met aanvullingen uit het modulaire systeem van NORD, en de NORDAC PRO SK 500P, een nieuwe generatie omvormers voor de installatie in schakelkasten.

U vindt NORD op de BrauBeviale in hal 7, stand 439.

  • Nieuwe IE5+ motorgeneratie.
  • Oppervlakteveredeling nsd tupH.
  • Aandrijfoplossingen voor lautervaten.
  • NORDAC PRO SK 500P.