Nieuws –

Nieuwe servicepartners voor NORD Drivesystems

NORD Drivesystems heeft twee nieuwe servicepartners in Nederland. Klanten kunnen hier terecht voor service, onderhoud en reparatie van motoren, reductoren en motorreductoren. Het gaat om Bracke in Clinge (Zeeuws-Vlaanderen) en Cincotech in Bergschenhoek (ten noorden van Rotterdam).

Hillegom , 2019-11-21

Omdat NORD het belangrijk vindt dat afnemers volledig kunnen vertrouwen op de samenwerkingspartners, hebben beide bedrijven een strenge audit ondergaan. Hierbij zijn ze onder andere beoordeeld op organisatie, procedures, meetgereedschap, uitrusting van de werkplaats en orderverwerking. Beide bedrijven hebben de audit met glans doorstaan. Ze hebben hiervoor uit handen van NORD een officieel certificaat ontvangen. Het is de bedoeling om de betrokken bedrijven elk jaar opnieuw te auditeren, zodat de hoge standaarden van NORD en zijn servicepartners ook op de lange termijn worden gewaarborgd.

Het aanstellen van servicepartners past in het streven van NORD om een wereldwijd dekkend netwerk aan te bieden voor snelle en flexibele service en onderhoud dichtbij de klant. De servicepartners kunnen eenvoudig via de NORD-website worden gevonden via myNORD > Online service > Servicepartners. Het is de bedoeling om op korte termijn nog enkele servicepartners in andere delen van Nederland aan te stellen.

De adressen van de nieuwe servicepartners zijn:

Elektromotoren Bracke BV
's-Gravenstraat 196
4567 AN Clinge
Tel. 0114 - 37 21 21
E-mail: info@eb-groep.nl
Website: eb-groep.nl

Cincotech BV
Weg en Bos 31a
2661 DL Bergschenhoek
Tel. 010 - 2262613
E-mail: info@cincotech.nl
Website: cincotech.nl