Nieuws –

NORD-whitepaper: corrosiebescherming in elke situatie

Oplossingen voor corrosiebescherming bij aandrijftechniek in de levensmiddelenbranche heeft voor- en nadelen, die tegen elkaar moeten worden afgewogen. De oppervlakteveredeling nsd tupH van NORD DRIVESYSTEMS is voor nagenoeg alle onderdelen van het modulaire aluminium NORD-systeem verkrijgbaar, met diverse reductorseries, gladde motoren en decentrale aandrijftechniek.

Bargteheide , 2020-06-15

In de levensmiddelenindustrie moeten machines, installaties en aandrijftechniek efficiënt worden beschermd tegen vuil, vocht, hogedrukreinigers en agressieve stoffen. Gelakte systemen zijn gevoelig voor de kleinste beschadigingen en bieden geen duurzame bescherming. Aandrijvingen uit roestvaststaal zijn vaak relatief duur. De corrosiebescherming nsd tupH van NORD DRIVESYSTEMS is een economisch alternatief voor aluminium aandrijfbehuizingen om de levensduur van in agressieve milieus gebruikte componenten drastisch te verlengen. NORD DRIVESYSTEMS biedt nu een whitepaper aan over corrosiebestendige aandrijfoplossingen voor hygiënische productie.

De nsd-tupH-aandrijvingen zijn overigens niet alleen geschikt voor hygiëne-gevoelige toepassingen in de levensmiddelenindustrie, maar ook voor de farmaceutische en procesindustrie. Veelgebruikte toepassingen zijn transportbanden, pompen, mengers or roerinstallaties, maar ook water- en afvalwaterinstallaties en autowasserettes.

https://info.nord.com/de/nsd-tuph-whitepaper