Nieuws –

Industriële reductoren met 190 kNm aandrijfkoppel - nog breder assortiment met NORD-Blockgehäuse

NORD DRIVESYSTEMS breidt het succesvolle programma van industriële reductoren met een nieuw bouwformaat met een aandrijfmoment van 190 kNm uit. De gehele bouwserie dekt koppels van 25 kNm tot 250 kNm af en omvat negen bouwgrootten.

Industrial Gear Units with 190kNm Industriegetriebe mit 190kNm

Waunakee, WI , 2016-05-20

De nieuwe eenheden met bouwgrootte 14 maken nu nog preciezere ontwerpen mogelijk. Zoals alle NORD-aandrijvingen zijn ze van een Blockgehäuse-behuizing uit een stuk voorzien. Hierdoor bereiken ze een langere levensduur dan reductoren die uit diverse onderdelen zijn samengesteld en garanderen ze een efficiënte krachtoverdracht en een hoge tolerantie voor overbelasting en trillingen. Ze kunnen als tandwiel- of kegeltandwielreductor en als twee- of drietrapstandwielreductor worden gemonteerd, met nominale overbrengingen van 7,1:1 tot 400:1, met hulpoverbrengingen zelfs tot 30.000:1.

De aandrijfrichting en uitgaande as kunnen vrij worden gekozen; hiervoor zijn alle zes zijden beschikbaar. NORD configureert industriële motorreductoren met producten uit eigen fabricage, voor de meest uiteenlopende toepassingen, van staalfabrieken tot procesinstallaties.

Toepassingsspecifieke uitrustingsopties omvatten onder andere versterkte lagers en assen, een vergrote lagerafstand, verlengde aandrijfassen en een Drywell-uitvoering met aanvullende oliedruppelschijf, olielekdisplay en oliesensor. Ook schijf- en trommelremmen, turbokoppelingen, ventilatoren, montageframes, een koppelbeperkende terugloopsper en koel- en verwarmingssystemen zijn verkrijgbaar.