Nyheter –

En global familiebedrift

Med sitt unike modulsystem, leverer NORD DRIVESYSTEMS drivløsninger til over 100 bransjer og deltar på mange bransjemesser over hele verden.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

NORD DRIVESYSTEMS ble grunnlagt i 1965 som en familiebedrift. I dag er selskapet en av verdens ledende produsenter av drivteknologi. NORDs drivløsninger består vanligvis av både mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter. NORD Group legger vekt på nærhet til kundene, og er derfor representert i 89 forskjellige land. Som et kunderettet selskap, leverer NORD drivsystemer som er skreddersydde til kundenes behov – og korte leveringstider har vært blant NORDs viktigste varemerker siden dag én. I tillegg kjennetegnes NORDs drivløsninger av innovativ teknologi og produkter i topp kvalitet. Kompetent og rask service er en selvfølge. Elektriske motorer, girmotorer og skalerbar drivelektronikk brukes til alt fra gruvedrift til transportørsystemer i næringsmiddelindustrien og bagasjebånd på flyplasser og distribusjonssentre.

I tillegg presenterer NORD Group produktene sine på ca. 70 internasjonale messer hvert år, fra Foodpro i Sydney til SPS IPC Drives i Nürnberg. «Vi ønsker å være tett på kundene og forstå behovene de har», forklarer ledelsen i NORD.