Nyheter –

LogiMAT 2018 – forbedret intelligens, større ytelse, lavere kostnader

LogiMAT – Europas største årlige logistikkmesse – arrangeres i Stuttgart 13.–15. mars 2018. NORD kommer til LogiMAT for å presentere intelligente, fleksible og effektive løsninger for intralogistikk og transportørteknologi.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2018-02-20

Det nye feltdistribusjonssystemet i NORDAC LINK-serien er skreddersydd for kravene som stilles innen transportørteknologi. Dette er en drivkontroll for fleksibel installasjon i nærheten av motoren, og det er tilgjengelig som frekvensomformer (opptil 7,5 kW) eller startmotor (opptil 3 kW) og muliggjør rask idriftsetting, enkel betjening og enkelt vedlikehold. Feltdistribusjonssystemet kan konfigureres fritt og integreres med alle moderne systemer.

Transportørsystemer kjennetegnes av hyppig delbelastning. Det er her IE4-synkronmotorene viser sitt fulle potensial for energibesparelser. De oppnår store kostnadsreduksjoner gjennom hele levetiden og en rask rentabilitetsgrense med kun en liten økning i investeringen, noe som er ideelt for å redusere den totale eierkostnaden for transportørsystemer. En reduksjon i antall versjoner kan også bidra betydelig til å redusere de totale driftskostnadene. LogiDrive-systemet med standardiserte girmotorer består av en IE4-synkronmotor, et totrinns vinkelgir og NORDAC LINK-feltdistribusjon, og er et perfekt sammensatt drivsystem for Intralogistikk og flyplassapplikasjoner .

NORD på LogiMAT 2018: hall 3, stand C17

  • NORDAC LINK feltdistribusjonssystem
  • LogiDrive
  • Total eierkostnad (TCO)
  • Redusert antall versjoner
  • PROFIsafe

Mer informasjon