Nyheter –

Anuga FoodTec 2018

På den ledende internasjonale bransjemessen for næringsmiddelindustrien, Anuga FoodTec i Köln, presenterte NORD holdbare og robuste aluminiumsdrev som er skreddersydde for bransjen.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-03-26

nsd tupH: Korrosjonsbestandig overflatebehandling for drivenheter i aluminium

På årets messe, fokuserte NORD på overflatebeskyttelsen nsd tupH – en kostnadseffektiv løsning med mange varianter til næringsmiddelindustrien . Takket være denne spesielle overflatebehandlingen, er de lette, korrosjonsbestandige girenhetene, motorene med glatt overflate, frekvensomformere og startmotorene i rengjøringsvennlige, formstøpte aluminiumshus ekstremt robuste og holdbare. Den innovative behandlingsteknologien herder materialet under overflaten og gir aluminiumsprodukter en korrosjonsbestandighet som ligner egenskapene til rustfritt stål. Brukerne sparer derfor tid og kostnader til vedlikehold og reparasjon av systemene sine.

«Vi er svært fornøyde med at vårt robuste, holdbare og kostnadseffektive alternativ til lakkerte girmotorer i støpejern og rustfritt stål imponerte spesialistene som deltok på Anuga FoodTec. De besøkende var svært interesserte i nsd tupH og de andre løsningene vi hadde til bransjen», sier NORDs administrerende direktør, Dr. Omar Sadi.