Nyheter –

NORD Belgium feirer 30-årsjubileum

Salgskontoret som ble grunnlagt i Zandhoven i 1987 har ansvaret for Belgia og Luxembourg, og har hatt stor vekst i mange år.

Bargteheide , 2018-03-08

I år feirer NORD Belgium 30 år. NORD Belgium er medlem av den internasjonale NORD Group, og har siden 1987 fokusert på å levere girenheter og tjenester fra NORD DRIVESYSTEMS til store, nasjonale maskinprodusenter, datterselskaper av internasjonale maskinprodusenter, partnerselskaper og sluttbrukere over hele Belgia og Luxembourg.

NORD Belgium har kontor i Zandhoven, øst for Antwerpen, og har derfor nærhet til havnen og den petrokjemiske og kjemiske industrien rundt Antwerpen, samt industrien på aksene Antwerpen–Brüssel–Charleroi og Gent–Antwerpen–Liège. De svært motiverte NORD-ansatte – hvorav mange har jobbet i NORD i mange år – er gode på felles produktutvikling, og produktene sendes til hele verden, inkludert Kina og India. NORD Belgium har også et intensivt samarbeid med NORD Netherlands, siden NORD Belgium ofte leverer til kunder i Nederland via belgiske maskinprodusenter og vice versa.

NORD Belgium har hatt god vekst i mange år. De ansattes harde arbeid og den positive økonomiske utviklingen i Belgia og Luxembourg vil gi NORD Belgium god vekst i løpet av de neste 30 årene.