Nyheter –

Tire Technology 2018 – vellykket debut på bransjemesse

Bransjemessen Tire Technology ble avholdt i Hannover 20.–22. februar 2018. NORD deltok for første gang, og presenterte sine intelligente drivløsninger fra én og samme leverandør.

Bargteheide , 2018-03-20

Tire Technology-messen er verdens beste utstillingsvindu for design, utvikling og produksjon av dekk, og et must for alle aktører i bransjen. Over 280 utstillere presenterte sine nyeste utviklinger, produkter og teknologitrender i Hannover i midten av februar. For første gang, var NORD på plass og presenterte sin ekspertise, innovative styrke og kunnskap for den internasjonale dekkbransjen. «Vi har mange års erfaring innen intralogistikk og over 100 andre bransjer. Det neste logiske trinnet var å tilby løsningene våre til dekkindustrien», sier NORDs administrerende direktør Dr. Omar Sadi.

Som systemleverandør av intelligente drivløsninger, presenterte NORD sitt sortiment av høyytelsesprodukter for drivteknologikonsepter for optimering av energiforbruk og kostnader, samt sine omfattende tjenester. «Messen overgikk forventningene våre. Det var enorm interesse fra eksperter, kunder og produsenter, og vi fikk mange gode kontakter. Vi kommer utvilsomt tilbake neste år», sier Dr. Sadi.