Nyheter –

Smarte drev for bedre ytelse – hall 15, stand H31 og hall 21, stand C33

NORD DRIVESYSTEMS imponerer messedeltakere i Hannover med innovativ drivteknologi for bedre sikkerhet, ytelse og digital nettverkskommunikasjon innen industri og intralogistikk.

hmi 2018 nord drivesystems booth at fair

Bargteheide , 2019-02-14

På stand H31 i hall 15 på årets Hannover Messe, bruker NORD et industrigir for å vise hvordan skybaserte, smarte drev fungerer. «Drevene våre er ideelt utstyrt for Industry 4.0. De muliggjør kontinuerlig registrering av ytelsesdata, prediktivt vedlikehold og permanent tilstandsovervåking for den aktuelle applikasjonen», sier NORDs administrerende direktør, Dr. Omar Sadi – live på Hannover Messe 2018. Drivspesialisten presenterer også sin PROFIsafe-grensesnittmodul SK TU4-PNS, som gir sikker kommunikasjon i ProfiNet-miljøer innen moderne produksjon. «Vi er veldig fornøyde med den positive responsen vi fikk fra de besøkende på presentasjonen vår. Vi er spesielt fornøyde med hvor interesserte de var i produktene våre for digital produksjon i fremtiden», forsetter Sadi.

På stand C33 i hall 21 på CeMAT, skal produsenten fra Nord-Tyskland vise frem feltdistribusjonsserien NORDAC LINK for applikasjoner innen moderne, nettverksbaserte intralogistikksystemer, samt LogiDrive, den effektive drivløsningen for reduksjon i antall versjoner innen intralogistikk.