Nyheter –

Nya ännu mer kraftfulla frekvensomriktare för transportörer lanseras snart

I september 2017 kommer den nyligen lanserade serien NORDAC LINK att få ett tillskott i form av frekvensomriktare för motorer upp till 7,5 kW.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2017-04-11

Med dessa nya tillskott kommer den nya serien från NORD att omfatta ett brett utbud av drivlösningar specifikt anpassade för nätverkade transportörsystem med många drivaxlar. Den nya storleken, storlek 2, kommer att kunna användas där de mindre frekvensomriktarna inte riktigt räcker till eller på ställen där det behövs extra mycket kraft så som till exempel på lutande transportörplan, hissar eller långa transportörer.

Hissfunktioner och säkerhetsfunktionerna STO och SS1i enlighet med EN 61800-5-2 ingår som standard. NORD tillverkar själva alla delar i ett drivsystem och kan således erbjuda sina kunder kompletta lösningar anpassade för användning i lager, distribution, intralogistik eller bagagehantering. Drivlösningarna stödjer alla vanliga fältbussar och protokoll för industriella nätverk och har snabbkopplingar för strömförsörjning, sensorer och kommunikationsanslutningar för enkel och smidig installation och underhåll. De nyaste frekvensomriktarna i storlek 2 är mer kraftfulla och större än de tidigare omriktarna och startmotorerna som lanserades tidigare i början av året. Tillsammans utgör produkterna en bred portfölj med drivlösningar för intralogistik med effekt 0,55 till 3 kW. En video ( http://nord.click/vq7g ) visar NORDAC LINK-seriens många smarta funktioner så som de användarvänliga och flexibla styrfunktionerna och hur enkelt installationen och underhåll kan utföras med de smidiga snabbkopplingarna.