Nyheter –

NORD DRIVESYSTEMS på LogiMAT i Kina 2017 - Användarvänliga frekvensomriktare med effektiv drift och smidig konfiguration

På LogiMAT-mässan 2017 i Kina visade NORD DRIVESYSTEMS en mycket användarvänlig nyhet inom drivelektronik – NORDAC LINK fältdistributionssystem som finns som frekvensomriktare och motorstartare för sammankopplade transportörsystem.

news_Logimat2017_China_NORD_Drivesystems

Bargteheide , 2017-06-08

Omriktarna och motorstartarna har manuella styr- och underhållsomkopplare vilket förenklar både drift och service. De har även PI- kontroller och en inbyggd PLC för intelligenta och automatiska funktioner. NORD är världsledande inom elektronisk , elektrisk och mekanisk drivteknik . Det kinesiska dotterbolaget har tillverkning i Suzhou och Tianjin på en sammanlagd ytan på över 35 000 m2. De har 23 försäljningskontor i hela landet för att kunna erbjuda snabb och kundnära service i både Kina och andra asiatiska länder. NORDs stora utbud av modulbaserade produkter möjliggör effektiva drivlösningar för transportsystem, positionering och hissfunktioner. Produktutbudet omfattar IE4 synkronmotorer som är mycket energieffektiva, speciellt i transportörsystem med frekventa delbelastningar vid låg hastighet där dessa motorer ger väsentligt lägre ägarkostnader. Standardiserade NORD LogiDrive-enheter är en specialanpassad lösning för logistikbranschen. De levereras klara att använda och är särskilt lämpade för stora anläggningar med många transportband. Dessutom är de väldigt prisvärda och bidrar till effektiv administration av reservdelar. Systemen består av en kombination av en IE4 synkronmotor, en vinkelkuggväxel och ett NORDAC LINK fältdistributionssystem. De finns i tre storlekar som täcker prestandabehoven i de vanligaste anläggningarna för postsortering och lager- och bagagehantering.

NORD DRIVESYSTEMS påLogiMAT Kina

20 – 22 juni 2017, Nanjing, Kina, Hall 1, Monter D015

SAMMANFATTNING

  • Produkter: NORDAC LINK fältdistributionssystem
    IE4 synkronmotorer
    LogiDrive-system
  • Hög energieffektivitet
  • Användarvänliga produkter med lågt underhåll
  • Specialanpassat för postsortering, intralogistik, bagagehantering på flygplatser