Nyheter –

NORD - Ett globalt familjeföretag

Med sitt unika modulsystem levererar NORD DRIVESYSTEMS drivlösningar till över 100 branscher och deltar i flertalet industrimässor i hela världen.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

NORD DRIVESYSTEMS grundades 1965 som ett familjeföretag. Idag är det ett av världens största tillverkare av drivteknik med mekaniska, elektriska och elektroniska komponenter. För att kunna vara nära sina kunder finns NORD Group i 89 olika länder. NORD erbjuder kundanpassade drivsystem som kan skräddarsys för kundens unika behov med mycket korta leveranstider. NORDs drivlösningar kännetecknas även av toppkvalitet och innovativ teknik med kunnig och snabb service. Det finns många olika användningsområden för elmotorer, växelmotorer och skalbar drivelektronik, allt ifrån gruvdrift till transportsystem i livsmedelsindustrin eller baggadeband på flygplatser och distributionscentraler.

NORD Group presenterar även sina produkter på ca. 70 internationella mässor per år, från Foodpro i Sydney till SPS IPC Drives i Nuremberg. "Vi vill vara nära våra kunder och förstå deras behov," säger NORDs ledning.