Nyheter –

NORD vann Vanderlande Supplier Award

NORD DRIVESYSTEMS fick priset Vanderlande Supplier Award 12 september 2017.

Getriebebau_NORD_Vanderlande_Award_2017

Bargteheide , 2017-10-11

NORD DRIVESYSTEMS fick Vanderlande Supplier Award för utmärkt verksamhet och en ansvarsfull leveranskedja, god innovation och stark konkurrenskraft. Priset togs emot av NORDs chef för regionssmordning Jan-Christoph Block under Vanderlande Supplier Day 2017.

Vanderlande Industries är världsledande inom processautomatisering för lagerlogistik och värdeorienterad automatisering av logistik på flygplatser och inom paketdistribution. NORD har som expert på specialanpassad drivteknik samarbetat med Vanderlande i många år. Jan-Christoph Block ser priset som en stor framgång: "Vi har levererat drivteknik till Vanderlande i många år och vi är mycket stolta över att vi har kunnat bidra till så många stora projekt genom åren. Priset motiverar oss att stärka vårt smarbete med Vanderlande ytterligare så att vi kan ta oss ann ännu fler utmaningar inom intralogistik tillsammans i framtiden."

OM NORD

Med över 3 600 anställda har NORD DRIVESYSTEMS utvecklat, tillverkat och sålt drivteknik i mer än 50 år. Företaget är en av världens främsta leverantörer av storskaliga helhetslösningar för drivsystem. Utöver alla vanliga standarddrivenheter säljer NORD applikationsspecifika koncept och lösningar för branscher med särskilda behov så som energibesparande drivlösningar och explosionsskyddade system. År 2016 uppnådde NORD en omsättning på 560 miljoner Euro. NORD har ett etablerat och utbrett nätverk för försäljning och service med dotterbolag och återförsäljare i 89 länder vilket ger korta leveranstider och möjliggör kundnära tjänster där det behövs. Vårt stora utbud av växellådor omfattar moment från 10 Nm till över 250 kNm. Vi har även motorer med effekter från 0,12 kW till 1000 kW och frekvensomriktare upp till 160 kW i standardmodeller för skåp samt specialdesignade modeller för helintegrerade drivenheter och decentraliserad automatisering.