Nyheter –

NORD SLOVAKIEN FIRAR 20 ÅR!

20 oktober 2017 fyllde NORD DRIVESYSTEMS slovakiska dotterbolag NORD-Pohony, s.r.o. 20 år. Företaget startades 1997 i Bratislava som dotterbolag till Getriebebau NORD GmbH och hade då bara två anställda.

20th anniversary of NORD Pohony slovakia

Bargteheide , 2017-11-23

Företaget är känt för att ha en stor öppenhet och ärlighet gentemot sina kunder och har idag åtta anställda, tre kontor i Slovakien och en omsättning på 4,3 millioner Euro 2015. 2001 öppnades det andra kontoret i Ružomberok och bara ett år senare öppnades det tredje i Košice i östra Slovakien. NORD-Pohony säljer hela NORDs utbud av produkter och tjänster och har många stora kunder så som KPK, Drevoindustria, Strojstav, Kabelschlepp, Konštrukta och Premetal.

Födelsedagen firades på Hotel Elizabeth i Trenčín 20:e oktober 2017. På plats fanns många kunder och chefer från NORDs dotterbolag i Österrike, Tjeckien, Ungern samt VD för NORD DRIVESYSTEMS Ullrich Küchenmeister.

NORD-Pohonys VD Jozef Královič tror att NORD-Pohony kommer att växa ännu mer under de kommande 20 åren med kunnig och erfaren personal som kan bistå kunderna med expertkunskap och bra service.