Nyheter –

LogiMAT 2018 – Intelligens, effektivitet och minskade kostnader

13:e till 15:e mars 2018 hålls LogiMAT, Europas största årliga fackmässa för logistik i Stuttgart. NORD kommer att presentera intelligenta, flexibla och effektiva lösningar för intralogistik och transportörteknik.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2018-02-20

Nya NNORDAC LINK fältdistribution är särskilt anpassad till krav inom transportörteknik. Drivstyrningen installeras nära motorn och finns som frekvensomriktare (upp till 7,5 kW) eller motorstartare (upp till 3 kW) och erbjuder enkel och snabb driftsättning, användarvänlighet och lågt underhåll. Fältdistributionssystemet kan konfigureras fritt och integreras i alla moderna system.

Transportörer drivs ofta delbelastade och på medelhastighet vilket är det optimala energisparande tillståndet för IE4 synkronmotorer . De ger stora kostnadsbesparingar över hela sin livstid och snabb break-even med endast en lite högre investering, något som är perfekt för att minska den totala ägandekostnaden för ett transportörsystem. Genom ett lågt antal versioner kan man även minska driftkostnaden. LogiDrive standardiserade växelmotorsystem som består av en IE4 synkronmotor, en tvåstegs vinkelkuggväxel och NORDAC LINK fältdistribution är det perfekta systemet för Intralogistik och flygplatser .

NORD på LogiMAT 2018: Hall 3, monter C17

  • NORDAC LINK fältdistributionssystem
  • LogiDrive
  • Låg total ägande kostnad (TCO)
  • Litet antal versioner
  • PROFIsafe

Läs mer