Nyheter –

Anuga FoodTec 2018

På ledande internationella fackmässan för dryckes- och livsmedelsindustrin, Anuga FoodTec i Cologne, presenterade NORD robusta och tåliga drivenheter i aluminium särskilt anpassade till förhållanden i branschen.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-03-26

nsd tupH: Korrosionsbeständig ytbehandling för drivenheter av aluminium

På årets fackmässa fokuserade NORD på att visa nsd tupH rostskydd – en billigare lösning med många varianter för dryckes - och livsmedelsindustrin . nsd tupH är en ytbehandling som gör lätta, korrosionsbeständiga växlar, motorer med slät yta, frekvensomriktare och motorstartare i avspolningsbara helgjutna aluminiumhus extremt robusta och tåliga. Denna innovativa ytbehandling härdar själva materialet under ytan vilket skapar en starkt skyddande yta som ger produkter av aluminium liknande rostskyddande egenskaper som rostfritt stål. Det sparar pengar och tid på underhåll och reparationer.

"Vi är väldigt glada över att vårt robusta, tåliga och billigare alternativ till lackerade växelmotorer i gjutjärn och rostfritt stål var populärt bland besökarna på Anuga FoodTec. Besökarna visade stort intresse för nsd tupH och för våra andra särskilt anpassade lösningar för dryckes- och livsmedelsindustrin", säger NORDs VD Dr Omar Sadi.