Nyheter –

LogiMAT 2018 - En tillbakablick

På LogiMAT 2018 i Stuttgart presenterade NORD kraftfulla och kostnadseffektiva drivlösningar för intralogistik och transportörer.

Bargteheide , 2018-03-19

LogiMAT 2018 - En tillbakablick

I linje med mässans motto "Digital – Networked – Innovative" presenterade NORD intelligenta, flexibla och effektiva drivteknik för intralogistisk. Bland annat visade NORD sitt nya NORDAC LINK fältdistributionssystem som är särskilt anpassat för transportörteknik. Denna drivstyrning för flexibel installation i närheten av motorn finns som frekvensomriktare (upp till 7,5 kW) eller motorstartare (upp till 3 kW) och erbjuder snabb driftsättning, enkel användning och drift och lågt underhåll. NORD presenterade även sina standardiserade LogiDrive gväxelmotorsystem som består av en IE4 synkronmotor och NORDAC LINK fältdistribution med energibesparande och kostnadseffektiva egenskaper (så som TCO, lågt antal versioner och IE4 synkronmotorer).

"Efterfrågan på drivsystem för intralogistik har ökat markant under de senaste åren vilket märktes tydligt på LogiMAT i Stuttgart. Vi är väldigt glada över att så många kom och besökte vår monter och bjöd på många intressanta diskussioner. LogiMAT 2018 var väldigt lyckat för NORD", säger NORDs VD Dr. Omar Sadi.