Nyheter –

NORD Belgien fyller 30 år

NORD Belgien grundades i Zandhoven 1987 och ansvarar för Belgien och Luxemburg. Företaget har vuxit mycket under de senaste åren.

Bargteheide , 2018-03-08

I år firar NORD Belgien 30 år. Som medlem i globala NORD Group har NORD Belgien levererat NORDs drivsystem och tjänster till stora nationella och internationella maskintillverkare, partnerföretag och slutkunder i Belgien och Luxemburg sen 1987.

NORD Belgien ligger i Zandhoven öster om Antwerp i närheten av hamnen och den petrokemiska och kemiska industrierna runt Antwerp samt industriområdena mellan Antwerp-Brussels-Charleroi och Ghent-Antwerp-Liege. Företaget ägnar sig mycket åt gemensam produktutveckling och skickar produkter runt om hela världen. NORD Belgien samarbetar även mycket med NORD Nederländerna genom att NORD Belgien hjälper kunder i grannlandet via maskintillverkare i Belgien och tvärtom.

NORD Belgien har vuxit starkt under de senaste åren. De anställda har jobbat på anläggningen i många år och är idag fortfarande lika drivna och motiverade. Det tillsammans med den positiva ekonomiska utvecklingen i Belgien och Luxemburg förutspår en lysande framtid med ännu mer tillväxt för företaget under de kommande 30 åren.