Nyheter –

En lyckad mässdebut på Tire Technology 2018

Fackmässan Tire Technology hölls i Hannover 20 till 22 februari 2018. NORD var med på mässan för första gången och presenterade egentillverkade intelligenta drivlösningar.

Bargteheide , 2018-03-20

Tire Technology är världens största fackmässa för design, utveckling och produktion av däck. Fler än 280 utställare presenterade de senaste produkterna och de viktigaste tekniska trenderna på mässan i Hannover. För första gången deltog även NORD med sin expertis, innovationer och tekniska kunskap. NORDs VD Dr Omar Sadi sa: "Vi har många års erfarenhet av intralogistik från över 100 andra branscher. Nästa logiska steg är att dela med oss av vår kunskap till däckindustrin."

Som systemleverantör av intelligenta drivlösningar presenterade NORD sitt utbud av högpresterande produkter för drivtekniska koncept med optimal energiförbrukning till låga kostnader kombinerat med NORDs omfattande serviceutbud. Dr. Sadi: "Mässan överträffade våra förväntningar med råge. Besökare, kunder och tillverkare visade stort intresse för våra produkter och vi skapade många nya värdefulla kontakter. Vi kommer definitivt att delta nästa år också."