Nyheter –

Smarta drivenheter för bättre effektivitet – NORD på Hannovermässan

NORD visar innovativ drivteknik för bättre säkerhet och effektivitet och digitala nätverk inom industri och intralogistik på Hannovermässan.

hmi 2018 nord drivesystems booth at fair

Bargteheide , 2019-02-14

I Hall 15, monter H31 på årets Hannovermässa kommer NORD visa sina molnbaserade smarta drivenheter med en industriväxel som exempel. "Våra drivenheter är optimalt förberedda för Industri 4.0. De har kontinuerlig registrering av prestandadata, förebyggande underhåll och kontinuerlig lägesövervakning för respektive applikation", säger NORDs VD Dr Omar Sadi. NORD kommer även att visa sin PROFIsafe gränssnittsmodul SK TU4-PNS för säker kommunikation i ProfiNet-miljöer i modern produktion. "Vi är väldigt glada över den positiva respons vi fått från besökare och vi är särskilt glada över intresset för våra produkter för framtidens digitala produktion", säger Sadi.

På CeMAT i Hall 21 i monter C33 kommer NORD att visa sina NORDAC LINK fältdistribution för applikationer i moderna uppkopplade intralogistiksystem och även LogiDrive, den effektiva drivlösningen för ett minskat antal versioner inom intralogistik.