Nyheter –

iba 2018: NORDs drivenheter för livsmedelsbranschen

Blandare, transportband eller utrustning för vägning, fyllnad eller förpackning - NORD DRIVESYSTEMS erbjuder effektiva och hygieniska drivlösningar för bakningsindustrin. Lösningarna kommer att visas på iba i München 15-20 september, 2018.

Bargteheide , 2018-08-14

NORD har utvecklat ett extra effektivt rostskydd för påfrestande miljöer så som bakningsindustrin. Skyddet heter nsd tupH och används på aluminiumhus på drivenheter så som motorer med slät yta, frekvensomriktare och motorstartare . nsd tupH gör ytan korrosionsbeständig och avspolningsbar och utgör därmed ett kostnadseffektivt alternativ till rostfritt stål.

Drivenheterna från NORD kan styras individuellt för att till exempel reglera knådning och hastigheter för olika transportband för fullständig detaljstyrning av degberedningen. NORDs innovativa omriktarteknik ger hög noggrannhet vid positionering, och pålitlig implementering av dynamiska sekvenser. Drivenheterna har en modulbaserad uppbyggnad och snabbkopplingar för installation och är på så vis mycket enkla att underhålla och serva.

På iba hittar du NORD i hall B4 on monter 111 .