Nyheter –

35 år av NORD DRIVESYSTEMS Nederländerna

NORD DRIVESYSTEMS Nederländerna firar sitt 35-års jubileum. Företaget har under de senaste 35 åren fått en ledande position på den nederländska marknaden inom drivsystem.

Anniversary Netherlands

Bargteheide , 2019-02-12

NORDs nederländska filial har sitt säte i Hillegom, i hjärtat av tulpanregionen, och är strategiskt placerad mellan de ledande industristäderna Amsterdam och Rotterdam. Med mer än 30 anställda inom teknik, försäljning och service förser NORD Netherlands stora och små företag inom olika branscher med motorer, växelmotorer, frekvensomvandlare, drivelektronik, service och underhåll. NORD Nederländerna lägger mycket tid på att träna och utbilda sina anställda så att de alltid har den rätta kunskapen om de senaste tekniska innovationerna och kan tillhandahålla kunder bästa service.

NORD DRIVESYSTEMS Nederländerna litar på sina egna monterings- och serviceavdelningar och har en fabrik med ett stort lager med drivenheter och komponenter som fylls på under alla arbetsdagar med leveranser från Tyskland. På så sätt kan filialen tillhandahåll snabb service för kunder i både Nederländerna och Belgien där NORD Nederländerna har ett tätt samarbete med NORD Belgien.

För att understryka företagets stora tillväxt har NORD Nederländerna tidigare firat sina framgångar tillsammans med sina kunder. Vid 25-års jubileumet var många kunder bjudna till racingbanan Zandvoort. Dessvärre var inte många racingtävlingar på gång den dagen på grund av regnet, men gästerna fick träffa den tidigare statsministern J.P. Balkenende som är en stor anhängare av bilsport.

NORD DRIVESYSTEMS Nederländerna kommer att växa stort de kommande åren och stärka sin position på den nederländska marknaden ännu mer. Filialen är övertygat om att de kommer att lyckas med sina planer tack vare sina motiverade och kompetenta anställda.