Nyheter –

NORD på Tire Technology 2019

NORD DRIVESYSTEMs stora produktsortiment omfattar även innovativa drivlösningar som är specifika för däckindustrin: På Tire Technology 2019 kommer fokus även ligga även på LogiDrive-systemen, speciella extruderflänsar och PROFIsafe gränssnittmodulen NORD SK TU4-PNS.

Bargteheide , 2019-03-05

”Från den 5–7 mars 2019 pågår Europas största teknikmässa i Hannover - och NORD är naturligtvis på plats. NORD kommer bland annat att presentera en service- och underhållsvänlig plug-and-play teknik med enastående effektivitet och tillförlitlighet. De modulbaserade LogiDrive-systemen | PDF (703 KB) består av en energibesparande IE4 synkronmotor med en märkeffekt på upp till 5,5 kW, en tvåstegs vinkelkuggväxel l och en NORDAC LINK frekvensomriktare som installeras nära själva motorn.

Extruderflänsen absorberar krafterna som uppstår vid processen på ett säkert sätt. För MAXXDRIVETM industriväxlar i storlekar från 5 till 11 med nominella vridmoment från 15 kNm och upp till 80 kNm inkluderar NORDs sortiment av extruderflänsar för extremt höga axiella krafter.

”Säkerhet först” är särskilt viktigt för fabriksverksamhet och vid maskindrift. Därför erbjuder NORD PROFIsafe-modulen NORD SK TU4-PNS med integrerade STO och SS1, som tillåter implementeringen av säkerhetsfunktioner, och som är avsedd som en komplettering till frekvensomriktare .

Du hittar NORD DRIVESYSTEMS på Tire Technology 2019 i hall 21 vid monter 8094."