Nyheter –

Tillbakablick på mässan bauma 2019 - Enastående beröm för den nya MAXXDRIVE® XT industriväxeln

Med sina nya MAXXDRIVE® XT tvåstegvinkelkuggväxlar imponerade NORD på den internationella byggbranschen på mässan bauma 2019 i München.

Bargteheide , 2019-04-29

”Med vår internationella orientering är bauma en utmärkt plattform för att presentera våra innovationer och drivlösningar för bulkmaterialindustrin", berättar marketing manager Jörg Niermann. ”Vi var väldigt nöjda även detta år. Vår monter var mycket välbesökt och det fanns ett stort intresse för våra produkter. Vi var naturligtvis väldigt glada över att våra nya MAXXDRIVE® XT industriväxlar fick så mycket uppmärksamhet”.

NORD har optimerat MAXXDRIVE® XT-industriväxeln för att passa till specialapplikationer som kräver låga hastigheter tillsammans med hög effekt. Tack vare det termiskt optimerade UNICASE-huset och den inbyggda axialfläkten kan de tvåstegsvinkelkuggväxlarna uppnå väldigt höga termiska effektgränser. I många fall behövs ingen extern kylning. En utmärkt lösning för transportbandsystem som används inom bulkmaterialindustrin.

Vare sig för lagring, transport, vägning och mätning - NORD tillhandahåller tack vare sin omfattande branschkunskap pålitliga, säkra och effektiva drivlösningar för ett stort antal applikationer som används inom bulkmaterialindustrin .