Nyheter –

NORD Kina firar sitt 15-års jubileum

I 15 år har NORD (Kina) Power Transmission Co., Ltd. levererat motorer, växlar och drivelektronik till den kinesiska marknaden. NORD Kina är idag representerat i alla medelstora och stora städer.

Bargteheide , 2019-06-03

År 2004 öppnade NORD DRIVESYSTEMS sin första filial i Kina i staden Suzhou i Jangtze-deltan - en av Kinas viktigaste ekonomiska regioner. NORD (China) Power Transmission Co., Ltd. förser den kinesiska marknaden med högeffektiv drivteknik och tillhandahåller kompetent rådgivning och snabb service på lokal nivå.

NORD Kina har sedan start följt kursen att kontinuerligt fortsätta växa och har expanderat till nya marknader, utökat sina fabriker samt sin produktionskapacitet. De två första fabrikerna har sedan länge omvandlats till ett omfattande service- och försäljningsnätverk. NORDs kinesiska dotterbolag använder idag två produktionsbyggnader och 24 försäljningskontor för sin verksamhet. Utrymmena i Suzhou har en totalyta på 64 000 kvadratmeter och omfattar en fabrik för montering av växlar samt en fabrik som tillverkar motorer. NORD Kina driver även ytterligare en anläggning för montering av växlar med en yta på 12 600 kvadratmeter i Tianjin. NORD Kina täcker också områdena motorteknik och frekvensomriktare .

VD Tao Xuening berättar: ”För att i framtiden kunna tillhandahålla våra kunder ännu bättre tjänster, optimerar vi kontinuerligt våra produktions- och logistikprocesser. Detta omfattar ökad användning av intelligent teknik samt heltransparent produktion där vi strävar efter att möta alla leveransdatum och uppfylla garanterade leveransfrister för alla NORDs kunder i Kina.”

NORD (Kina) Power Transmission Co. Ltd.
No. 510 Changyang Street
Suzhou Ind. Park
Suzhou CN-215026
Kina
info@nord.com.cn