Frekvensomriktare

Hitta rätt produkt för din applikation!

Nord tillverkar frekvensomriktare och servoregulatorer för kraftelektronik. Vi har lösningar för traditionell installation i kopplingsskåp men också för decentraliserade och fullt integrerade drivenheter.

Nord Drivsystem har utvecklat och producerat elektroniska komponenter sedan 1984. Vi har många års erfarenhet av innovativa produkter och flexibla lösningar. Vi har ett brett produktutbud som omfattar bland annat elektroniska motorstartare, frekvensomriktare och servoregulatorer.

NORDAC BASE – SK 180E FREKVENSOMRIKTARE

Den prisvärda omriktaren

NORDAC BASE är en robust decentraliserad omriktare för enkla drivapplikationer till ett bra pris. Den är avsedd för enkel och snabb installation och utanför kontrollskåpet.

Effekt:
0.33 - 3.0 hp

NORDAC FLEX - SK 200E frekvensomriktare

Installation med många valmöjligheter

NORDAC FLEX är vår decentraliserade frekvensomriktare med många installationsalternativ.

Den har skalbara funktioner och flexibel konfiguration och är mycket enkel att både installera och serva tack vare snabbkopplingar och enkel överföring av parametrar via EEPROM-minne.

Effekt:
0.33 - 30 hp

NORDAC PRO - SK 500E frekvensomriktare

Mångsidig användning

NORDAC PRO är frekvensomriktaren som passar alla sorters applikationer. Den finns i många olika effekter och funktionerna kan utökas med snabbkopplade tillvalsmoduler. Omriktaren har inställbara kylsystem som för bort värmen ur kontrollskåpet.

Effekt:
0.33 - 125 hp