NORDs drivelektronik

Skalbara funktioner
för alla sorters drivapplikationer

I mer än 25 år har NORD DRIVESYSTEMS erbjudit kunder runt om i hela världen högeffektiva skåpsmonterade omriktare och decentraliserad drivteknik. NORDs innovativa drivteknik kan konfigureras för att passa de flesta typer av applikationer med skalbara funktioner. Vi erbjuder lösningar till kunder runt om i hela världen i många olika branschområden och skräddarsyr lösningar för att passa just dina behov.

NORDs drivlösningar har en hög prestandanivå och driftsäkerhet, oavsett om det är en skåpsmonterad omriktare eller ett decentraliserat drivsystem.

Båda dessa produkter från NORD kännetecknas av skalbara funktioner, enkel installation och högprecisionsstyrning. Tack vare den integrerade PLC:n i våra decentraliserade frekvensomriktare kan du designa ett modulbaserat och autonomt produktionssystem. Våra verktyg i NORD CON erbjuder en användarvänlig installationsprocess och gör det enkelt att justera parametrar och teknik för optimal drift. Du sparar pengar och tid vid installation med systemets snabbkopplingar och våra drivlösningar kan användas med både synkron- och asynkronmotorer.

Ett modulbaserat system med många fördelar

Tack vare skalbara funktioner kan NORDs modulbaserade system byggas ihop till ett skräddarsytt system som passar just dina behov. Vår drivelektronik stödjer alla vanliga bussystem och kan kommunicera med alla sorters styrsystem. POSICON erbjuder integrerad positionsstyrning och synkronisering och NORDs frekvensomriktare har integrerade bromslikriktare för motorbroms och säkerhetsfunktioner så som STO och SS1. Andra fördelar med vårt modulbaserade system är till exempel energisparfunktion vid delbelastad drift, verktyg för parameterinställning och drift och en enkel parameterstruktur.