Intralogistik

EFFEKTIVA DRIVLÖSNINGAR FÖR INTRALOGISTIK

Drivteknik står för nästan två tredjedelar av industrins förbrukning av elektrisk energI för produktion och intralogistik. Detta skapar ett stort behov av drivlösningar med hög energieffektivitet. Energieffektiva drivlösningar från NORD gör det möjligt att dra ner på energiförbrukningen och energikostnader inom transportörteknik och varuhantering i handel och industri.

logistic_baggage

Transportörsystem

Transportörsystem förflyttar ofta varor stora avstånd och kräver en modulbaserad utformning. För många transportörsystem så som i lager där energi kan lagras utan att funktionen påverkas har det blivit allt viktigare med låga driftskostnader. Just därför har NORD DRIVESYSTEMS satsat på att utveckla energieffektiva motorer med, växlar nästan helt utan energiförlust och drivelektronik med energisparfunktioner.

Våra drivkomponenter och drivsystem

I över 50 år har NORD DRIVESYSTEMS varit involverat i nästan alla delar av industrin där transportörsystem används för intralogistisk transport. Våra drivlösningar är oumbärliga komponenter när något behöver förflyttas eftersom varje transportörsystem behöver ett pålitligt och effektivt drivsystem för att fungera. Därför erbjuder vi ett komplett utbud av egenproducerade mekaniska, elektriska och elektroniska drivlösningar. Från motorer och växlar till centraliserad och decentraliserad styrteknik.

Microsite logistic.nord.com

Vinkelkuggväxlade motorer

UNICASE helical bevel gear motor, Kegelradgetriebemotor, motoriduttori ortogonali UNICASE

Vinkelkuggväxlade motorer

Distributed Frequency inverter SK 200E Dezentraler Frequenzumrichter SK 200E

SK200E

LogiDrive_Variantenreduzierung