Nyheter –

Ny frekvensomformer: Kompakt, allsidig og kraftig

Den nye NORDAC PRO SK 500P tilbyr ultimat funksjonalitet, tilkoblingsmulighet og modularitet. Takket være kompakt design og et stort utvalg grensesnitt, kan den enkelt integreres i alle automasjonsarkitekturer.

Sk500P

Bargteheide , 2020-04-29

A standard CANopen-interfész mellett, a NORDAC PRO SK 500P frekvenciaváltó egy több protokollt támogató ipari Ethernet chippel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a legfontosabb valós idejű Ethernet-szabványok használatát egyetlen interfészen keresztül. A szükséges protokoll paraméterek segítségével egyszerűen beállítható. Rendelkezésre áll továbbá öt-hat digitális és két analóg bemenet, két digitális és egy analóg kimenet, két potenciálmentes többfunkciós relé, egy HTL/TTL inkrementális jeladó interfész, valamint egy univerzális jeladó interfész. A frekvenciaváltók - külső tápellátás nélkül - az USB-porton keresztül is paraméterezhetők („programming in the box”). Az új jellemzők közé tartozik továbbá a paraméterek tárolására és átvitelére szolgáló SD-kártyamodul.

A NORDAC PRO SK 500P frekvenciaváltók 0,25–5,5 kW teljesítményű változatban érhetők el. A moduláris kivitelű sorozat igény szerint csatlakoztatható vezérlő-, biztonsági és opcionális modulokkal bővíthető. A vékony, könyvméretű kialakításnak és az egymás mellé szerelhető kivitelnek köszönhetően, a frekvenciaváltók nagyon kicsi helyen elférnek a vezérlőszekrényben.

Az összes NORD-frekvenciaváltóhoz hasonlóan, a NORDAC PRO SK 500P típus is rendelkezik egy nagy teljesítményű PLC-vel a hajtásfunkciók ellátásához.