Rólunk

NORD - EGYESÜLT ERŐVEL SOKMINDENT MEGMOZGATUNK

Getriebebau NORD világszerte a hajtástechnika piacvezetői közé tartozik - a mechanikus és elektronikus megoldásokban.

NORD sikertanfolyamon

A NORD 1965-ben lett alapítva és időközben körülbelül 700 millió eurós összforgalommal van jegyezve. A hajtás-szektor kicsi, piacvezető gyártói csoportjába való sikeres felemelkedésünk mindenekelőtt kifejezett ügyfélorientáltságunkon alapszik. "Egyesült erővel sokmindent megmozgatunk" számunkra azt jelenti, hogy Ügyfeleinkkel együttműködve megalkossuk az egyedi, optimális hajtásmegoldást.

Headquarter of Getriebebau NORD in Bargteheide, Germany Getriebebau Nord am Stammsitz in Bargteheide, Deutschland

Getriebebau NORD, Bargteheide

Mindenhol a helyszínen

Bargteheide-i központunk mellett a világ több, mint 60 országában képvieslve vagyunk szereldékkel és szevíz központokkal. A vállalatcsoport öbb, mint 3.900 kollégája gondoskodik a minimális szállítási határidőről és a maximális szerviz-támogatásról a világ minden szegletében. Mindegy, mikor és hol van szüksége ránk - nem hagyjuk Önt cserben.

Mindent mozgásba hozni

Nagy teljesítményű hajtásmegoldásainkkal a "világ góliátjaként" mindent megmozgatunk: óriási kikötői darukat vagy a modern sportstadion mozgó tetőszerkezetét, repülőtéri csomagszállító szalagokat vagy a síparadicsom felvonóját - a NORD ezeket mind mobilizálja, minden körülmények között.

Az élenjáró motorja

Termékeink a kompakt mechanika és az intelligens elektronika innovatív egyesítését testesítik meg. Kiváló minőségű hajtóművek és hajtóműves motorok, frekvenciaváltó, szervo szabályozó- és periféria technika - mi fejlesztjük, gyártjuk és értékesítjük a teljes mechanikus és elektronikus hajtáselem-programot kedvező ár / érték arányban.

Egyesült erővel sokmindent megmozgatunk

Szigorú minőségi- és szerviz szabványaink következetes Ügyfél-orientáltságunkból erednek. A felhasználói input-ból fejlesztjük ki pontosan illeszkedő termékeinket. Emellett a fejlesztés és a kreativitás nem önző célunk - hajtásmegoldásainkat haszon-orientáltsággal alkotjuk meg. Így minden projektünk középpontjában Ügyfeleink állnak.