SZAKÉRTELEM ÉS MINŐSÉG

Termékben, szolgáltatásban csak a legjobb
az elfogadható

Kompromisszum nélküli minőségben gondolkodás, felelős tanácsadás és megbízható szerviz képezik a NORD vállalati filozófiáját.

Középpontban a Vevő

Vevőink elégedettsége, a számukra biztosítható előnyök maximalizálása a legfőbb célunk. Az első pillanattól kezdve Vevőink igényeit állítjuk gondolkodásunk középpontjába. Tervezőkkel, fejlesztőkkel, mérnökökkel és technikusukkal szorosan együttműködve kimunkáljuk az adott esetben leggazdaságosabb, leghatékonyabb megoldást. Fejlesztőink és projektmérnökeink sajátjukként menedzselnek minden projektet annak megvalósulása végéig.

A minőségbiztosítás nekünk nem elég

A NORD hajtáselemei a DIN3990, NIEMANN és AGMA szabványok szerintiek, a DIN ISO 9001 előírásai alapján dokumentáltak, ezeket minőségbiztosításunk konzekvensen alkalmazza. A robbanásveszélyes környezetben alkalmazandó hajtásmegoldásainkkal már az idevágó jogszabályok megszületése előtt teljesítettük annak előírásait, a törvényalkotót megelőzve, korábban sikerült a legszigorúbb ATEX előírásoknak megfelelő termékpalettát kialakítani. De ez nekünk még nem volt elég.

Egyedülálló NORD minőség

A NORD precíziós hajtóművei a legigényesebb hajtástechnikai elvárásoknak felelnek meg. Folyamatosan fejlesztjük gyártóeszközeinket, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk. Csak minőségi anyagok és alkatrészek kerülnek – gondos minőség-ellenőrzés után – a gyártási folyamatba, melyen belül minden fontos munkamenetet külön ellenőrzünk. Így nyugodtan hagyatkozhat az alapos és gyakorlatias ellenőrzés szavatolta funkcionalitásra és üzembiztonságra.

Állandó elérhetőség

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. A NORD képzett szakemberei a világ minden táján kompetens, szakértő tanácsadást, megbízható és rugalmas ügyintézést biztosítanak Partnereinknek. Legyen szó akár megelőző karbantartásról, alkatrészrendelésről, sürgősségi javításról, felújításról vagy akár logisztikáról, kollégáink segítik Önöket.

Szakmai információk, hajtáskiválasztás, képzés

A hatékony és körültekintő tervezéshez nemcsak személyesen állunk rendelkezésükre, hanem Interneten keresztül online is. Katalógusaink, gépkönyveink, programjaink rendelkezésükre állnak elektronikus formában, CD-ROM-on.

Az állandóan aktualizált információk használatával Vevőink naprakész információk birtokában rendszer –szinten is megalapozott, optimális döntéseket hozhatnak.

Saját kiadású NORD GLOBAL kiadványunk negyedévente tájékoztat az aktuális iparági, termék- és alkalmazástechnikai újdonságokról.

Find further information here: