Újdonságok –

JÓ ÉVET ZÁRT A NORD DRIVESYSTEMS

Jó évet zárt a NORD DRIVESYSTEMS 2016-ban. A vállalat új termékeket mutatott be, így például a rugalmasan, motor közelben felszerelhető NORDAC LINK terepi elosztót és új digitális megoldásokat. A NORD 2017-ben is következetesen tovább halad az Ipar 4.0 felé vezető úton.

field_distribution_system_nordac_link

Bargteheide , 2017-03-23

A világszerte 36 országban dolgozó 3300 NORD-munkatárs a 2016-os üzleti évben 560 millió eurós forgalmat bonyolított le. A jó eredményt az elkötelezett és szakmailag felkészült munkatársaknak, a jó szerviztevékenységnek és számos sikeresen lezárt projektnek köszönhetjük. A NORD világszerte 66 vásáron vett részt, és olyan innovációkat mutatott be, mint az új NORDAC LINK terepi elosztó. Az elosztó a moduláris rendszermegoldásokat egészíti ki a hajtástechnika területén további, az intralogisztika területén alkalmazott decentralizált frekvenciaváltókkal. A NORDAC LINK terepi elosztóhoz hasonló innovációk csak erősítik a NORD rendszermegoldás-szállítói imázsát.

A jövőbiztos gyártási folyamatokba eszközölt folyamatos beruházásoknak köszönhetően az elkövetkező év is sikeresnek mutatkozik. A NORD DRIVESYSTEMS csoport halad az Ipar 4.0 felé; ez a koncepció a NORD-hajtástechnika felhasználóinak napirendjén is nagyon előkelő helyet foglal el. A NORD-hajtóművek hálózatba köthetők, önállóak és méretezhetők, és ezért már napjainkban rendelkeznek az állapotfelügyelet (condition monitoring) és a megelőző karbantartás (predictive maintenance) digitalizálási témákhoz szükséges felszereltséggel. Az integrált PLC segítségével a hajtáselektronika már most is számos feladat önálló átvállalására képes.

Várjuk Önt a NORD DRIVESYSTEMS H31-es standján a 15-ös csarnokban a 2017. április 24. és 28. között megrendezésre kerülő hannoveri vásáron, ahol többet is megtudhat a NORD DRIVERSYSTEMS aktuális fejlesztéseiről a digitális és teljesen hálózatba kötött gyárak megvalósítása érdekében.