Újdonságok –

BrauBeviale 2018: Felületkezeléssel készülő strapabíró hajtások

Sör és más alkoholos italok készítésére a legszigorúbb higiéniai szabványok vonatkoznak. A november 13. és 15. között sorra kerülő BrauBeviale 2018 kiállításon a NORD DRIVESYSTEMS bemutatja az nsd tupH korróziógátló eljárását, amelyet a fokozott tisztítási követelményeket támasztó alkalmazási területekre fejlesztett ki: A technológia segítségével az alumínium házak a rozsdamentes acélhoz hasonlóan robusztussá és tartóssá tehetők.

Bargteheide , 2018-11-13

A kiemelkedő korrózió elleni védelem az alumínium házak felületét a rozsdamentes acélhoz hasonlóan korrózióállóvá teszi. A lemosható felületek egyszerűen tisztíthatók, és nagymértékben ellenállóak a savakkal és alkáliákkal szemben. A felületkezelt házak még nagynyomású mosókkal és agresszív anyagokkal is tisztíthatók. Ez annak a védőrétegnek köszönhető, amely tartósan a hordozóanyagra tapad, arról nem pattogzik és válik le. Az esetleges felületsérülés lokalizált marad, és nem terjed tovább. Az nsd tupH felületkezelés a legtöbb alumíniumból készülő NORD-berendezéshez elérhető, így a hajtóművekhez, sima felületű motorokhoz, frekvenciaváltókhoz és motorindítókhoz.

A NORD testre szabott hajtásmegoldásokat tervez és hoz létre az italcsomagolások szállítását/továbbítását végző berendezésekhez. Ezt egy működő modell segítségével a BrauBeviale kiállításra ellátogatók is megtekinthetik: Egy alap- és egy komplett nsd tupH felületkezeléssel készült lemosható megoldásként egy palackszállító szalagot tekinthetnek meg az érdeklődők.

A NORD a BrauBeviale 2018 kiállításon a 8-as csarnok 8-202 standján várja a látogatókat.