Újdonságok –

Nagy terhelhetőségű és hosszú élettartamú hajtások a fémipar számáraA NORD DRIVESYSTEMS a METEC 2015 kiállításon

A NORD DRIVESYSTEMS a fém- és acélipar lényegében minden nagy igénybevételt jelentő alkalmazásához szállít hajtástechnikát. A hajtóműveket, motorokat és frekvenciaváltókat az igényeknek megfelelően tervezzük meg, és elektromos, mechanikus és termikus opciókkal kínáljuk az ügyfeleinknek.

sk_82_f_ring_300

Bargteheide , 2015-04-21

Kompakt, ventilátor nélküli görgőmotorok érhetők el gyűrűs és hosszbordás kivitelben, komplett tokozásban (IC410). A NORD hosszú éves iparági tapasztalattal a háta mögött alkalmazás specifikus motortekercseléseket valósít meg, és ezzel kemény nyomatékkarakterisztikát és nagy indítónyomatékokat kínál.

A felettébb robusztus görgőmotorok hosszú távon és megbízhatóan állják a nagy kihívást jelentő terheléseket, például a nagyon gyakori irányváltással járó üzemet. Az ütés- és rezgéselnyelő acélöntvény ház, valamint a megerősített csapágyak és tengelyek nagy mechanikus terhelhetőséget és hosszú élettartamot szavatolnak. A moduláris kivitelben ventilátoros motorok (IC411 és IC416) és számos egyéb opció is rendelkezésre áll. A NORD legutóbbi legfontosabb fémipari projektjei közé tartozik több acélmű mellett Indiában és az Egyesült Államokban a Közel-Kelet legnagyobb profilhengerműve is: A bahrain-i királyságban létrejövő üzemben csak önmagukon a görgős szállítópályákon 600-nál is több NORD-egység dolgozik.

A NORD DRIVESYSTEMS a METEC

9. nemzetközi fémipari szakvásáron

Düsseldorf, 2015. június 16 - 20.

4-es csarnok, C10-es stand