Újdonságok –

Hajtásmegoldások a repülőtéri ipar számára – fáradhatatlanul mozgásban

Ügyfélspecifikus megoldások, megbízható technika, a világ minden részére kiterjedő szerviz – a NORD DRIVESYSTEMS optimális hajtásmegoldást kínál valamennyi repülőtéri alkalmazási terület számára. Hatékony, biztonságos és bevált.

Airport_bagged

Bargteheide , 2018-04-10

A csomagszállító berendezések üzemeltetői abszolút prioritásnak tekintik a megbízhatóságot és az üzemzavarok elkerülését. Mert abban az esetben, ha akár csak egyetlen berendezéskomponens is meghibásodik, hatalmas elakadások következnek be, amelyek megszüntetése relatíve nagy időráfordítást igényel. A NORD DRIVESYSTEMS pontosan tisztában van a repülőterek által támasztott követelményekkel, és innovatív hajtásmegoldásokat kínál a legkülönfélébb csomagszállító megoldásokhoz .

A NORD-hajtásrendszerek valamennyi komponense összehangolt, és gördülékeny üzemet biztosít. A hajtóművek kivételesen robusztusak, nagyon csendesen üzemelnek és különösen hosszú élettartamot kínálnak. A kis szerviz- és karbantartás-igényű hajtások csökkentik az állásidőket, és hozzájárulnak a teljes berendezés nagyobb hatékonyságához és rendelkezésre állásához.

A NORD elektronikusan vezérelt szállító hajtóművei már világszerte bizonyítottak a repülőtéri üzemben. A rendszerek egyesítik magukban a nagyfokú rugalmasságot és a több fokozatban elérhető funkciók széles körét és a kényelmes kezelést. A NORD-hajtások különösen nagy szállítási sebességeket kínálnak, amit a fokozottabb biztonsági intézkedések miatt egyre gyakrabban követel az utazóközönség. A NORD mechatronikai hajtásrendszereinek alapját kis súlyú és nagy hatásfokú kétfokozatú kúpkerekes hajtóműves motorok képezik. Falra vagy motorra szerelhető frekvenciaváltókkal kombinálva hatékony hajtásrendszereket alkotnak. A NORD kínálatában megtalálhatók a szükséges tápdugaszok és a különböző buszrendszerekhez szükséges csatlakozók, valamint a megfelelő szoftver.

A moduláris rendszerű NORD-termékkínálat komplett hajtásmegoldásokat kínál egyetlen kézből, és hozzájárul a változatok számának csökkentéséhez. Ennek köszönhetően a berendezések teljes üzemeltetési költségei alacsonyan tarthatók. A NORD LogiDrive rendszere kifejezetten a vízszintes és döntött szállítószalagok hajtásához kínál standardizált és nagy hatékonyságú megoldásokat. A LogiDrive-megoldások egy kétfokozatú kúpkerekes hajtóműből, egy különösen energiatakarékos IE4-szinkronmotorból és egy NORDAC LINK terepi elosztóból állnak, és tökéletesen összehangolt hajtásrendszert alkotnak az intralogisztikai és repülőtéri alkalmazásokhoz. Az IE4-szinkronmotorokban rejlő teljes megtakarítási potenciál különösen a repülőtéri technológiában gyakran előforduló részterhelés- és részsebesség-tartományokban mutatkozik meg.

A NORD a tervezéstől az üzembe helyezésen át a szervizig és karbantartásig a projekt valamennyi fázisában támogatja az ügyfeleit, és a nemzetközi szabványoknak megfelelő kiváló minőséget nyújt. Világszerte már több ezer NORD-hajtás teljesít szolgálatot a repülőtereken. A Bargteheide-i hajtásspecialista többek között a manchesteri, liverpooli, birminghami és hamburgi, valamint ottawai, johannesburgi és tajpeji repülőtereknek is szállított már hajtásokat.

A NORD DRIVESYSTEMS által szolgáltatott rendszereket olyan nagy nevű tanácsadók és üzemeltetők ismerik el, mint a German Airport Technology & Equipment (GATE) , az American Association of Airport Executives (AAAE) és az International Association of Baggage System Companies (IABSC).

RÖVIDEN: NORD-hajtásmegoldások a repülőtéri ipar számára

 • kifejezetten a repülőterekre szabott rendszermegoldások
 • állásidők elkerülése az intelligens vezérlésnek köszönhetően
 • gyors üzembe helyezés
 • plug-and-play rendszerek
 • egyszerű karbantartás / kis szervizigény
 • a teljes költségek csökkentése a termék teljes élettartamán át
 • standardizálás
 • energiamegtakarítások
 • projekttámogatás
 • NORD moduláris rendszer az egy kézből érkező hajtásmegoldásokért
 • globális NORD-hálózat